Ontwerp truien voor de wintersport met een groep

{lang: 'nl'}

Truien voor de wintersport vakantie.

Truien voor de wintersport vakantie.

Met vrienden, studiegenoten, jaarclub of studentenvereniging op wintersport? Bij t-shirt printen ontwerp je je wintersport truien voor iedereen!

Bedruk een trui voor de wintersport.

Ga je met de studentenvereniging vaak iets leuks of avontuurlijks doen, dan is het leuk om allemaal hetzelfde te dragen. Zo kun je bij Tshirtprinten.nl een Tshirt bedrukken in verschillende maten voor jou en je medestudenten of vrienden. Daar heb je op de wintersport natuurlijk niet veel aan, daarom kun je nu ook kiezen om een trui te bedrukken.

Dezelfde trui – maar toch anders
Kies een trui of hoodie en ontwerp deze met een van de coole designs die Tshirtprinten.nl al voor je heeft uitgekozen of upload je eigen ontwerp. Bijvoorbeeld het logo van de studentenvereniging of het teken van je vriendenclub. Vervolgens kun je iedere trui of hoodie personaliseren, bijvoorbeeld door een naam op de rug van de trui te zetten. Omdat je met zijn allen besteld, ben je bovendien voordelig uit. En iedereen heeft gewoon een te gek aandenken aan jullie wintersport.

Ook voor sportkleding
Je kunt natuurlijk ook een trui bedrukken voor de wandelvereniging, sportclub en dansgroep. Het is natuurlijk helemaal te gek wanneer je dan naast een trui ook eenzelfde T-shirt aan hebt. Een tshirt bedrukken gaat net zo makkelijk als bij een trui. Je kiest het soort shirt (dames of heren), kiest een kleur, zet je eigen ontwerp en naam erop en je hoeft het eigenlijk alleen nog maar te bestellen. Ook T-shirts kun je met een groep tegelijk bestellen. Deze shirts en truien zijn leuk om in te sporten, maar kun je natuurlijk ook gebruiken om je vereniging te promoten.

Bijpassende tas
Maak overigens je look compleet met een bijpassende sporttas. Handig voor de pistes, het strand en natuurlijk je bagage voor onderweg. Met tshirtprinten.nl kun je alle kanten op. En het is nog voordelig geprijsd ook. Vooral wanneer je bij je bestelling aangeeft dat je bestelt voor een groep.

Makkelijk & snel
De truien en T-shirts van tshirtpinten.nl zijn van de hoogste kwaliteit katoen waardoor ieder kledingstuk een perfecte pasvorm heeft. De bedrukte shirts en truien kun je gewoon in de wasmachine wassen. Vaak kun je het ontwerp ook opslaan voor een later gebruik. Bijvoorbeeld als je toch nog een trui of shirt bij wilt bestellen. Het programma werkt heel makkelijk en snel, want in een paar muisklikken ben je klaar. Veel plezier met het bedrukken van je eigen kleding voor je vereniging, sport- of vriendenclub.

Ga nu direct aan de slag met het ontwerpen van je eigen wintersport truien!

Ontwerp nu je eigen truien!

1) Kies eerst voor een trui of hoodie en bepaal de kleur.

2) Ontwerp jouw eigen wintersport trui. We hebben duizenden hele toffe designs waar je uit kan kiezen.

3) Personaliseer het ontwerp. Iedereen zijn eigen naam of bijnaam op het shirt.