Ontwerp je eigen voetbal shirts met eigen ontwerp

{lang: 'nl'}

Zelf ontworpen voetbal tshirtWist je dat je bij tshirtprinten.nl nu ook je eigen voetbal shirt kunt laten bedrukken? Dit kan met je eigen tekst, eigen logo, eigen naam en ook nog eens een eigen rugnummer!
Kortom de site om je eigen sportkleding ontwerpen!

De voetbal shirts zijn van goede, ademende kwaliteit en worden bij ons professioneel bedrukt. Omdat je zelf het ontwerp kunt aanleveren wordt ieder shirt uniek. Dat maakt bij ons bestellen extra leuk.

Stevige en ademende voetbal shirts voor mannen

De beste shirts voor de beste prestaties. Het shirt is 100 % polyester en heeft aan de zijkant, vanaf de oksels tot onderaan, luchtdoorlatende piquéstof. Zo wordt je nooit te warm tijdens het voetballen. De voetbal shirts zijn er in 6 verschillende kleuren.
De stofdichtheid is 140 g/m².

Voetbalshirts zijn in onderstaande kleuren te bestellen. Klik op een kleur en begin direct met ontwerpen!

Ontwerp nu je eigen voetbal shirts!

Voetbal shirts voor werk, een toernooi of met je vrienden

Heb je een uitje met het werk, een sporttoernooi of andere activiteit? Twijfel dan niet en laat je sportkleding bedrukken bij tshirtprinten.nl. Je kunt geheel maar eigen inzicht je kleding ontwerpen. Hierdoor wordt het eigen en heel bijzonder! Grijp deze kans en bestel vandaag je shirts nog.

Ontwerp een rood voetal shirt Ontwerp een oranje voetbal shirt Ontwerp een wit voetbal shirt Ontwerp een blauw voetbal shirt Ontwerp een groen voetbal shirt Ontwerp een geel voetbal shirt
Korting!

Als je shirts voor je hele team; je hele school of de hele afdeling wilt bestellen dan ben je hier aan het goede adres. Als je bij ons meerdere shirts besteld krijg je namelijk een mooie korting! Kijk snel hoeveel korting jij krijgt. Het is leuk, uniek en aantrekkelijk!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een of een klein aantal shirts bij ons te bestellen. Ook bij een kleine bestelling garanderen wij onze kwalitiet. Als je bij soms bestelt zul je zeker genieten van het eind resultaat. Wij leveren namelijk goede kwaliteit die zorgt dat de shirts lang meegaan!

Grijp die kans!

Het is tijd om tot actie over te gaan. Wij hebben de voorzet al gegeven. Je hoeft alleen nog maar te scoren! Maak een ontwerp in onze designer. We maken er gegarandeerd een mooi shirt van!

In 3 stappen ontwerp je je eigen voetbal shirts:

1) Kies eerst voor een shirt. We hebben 2 verschillende sport en voetbal shirts.

2) Ontwerp de voorkant. Het bedrijfslogo op je voetbalshirt als je met je collega’s speelt. Of de sponsor natuurlijk.

3) Personaliseer de achterkant. Plaats een rugnummer of de (bij) naam.

Zo blijkt maar weer voor voetbalshirts en andere shirts moet je bij tshirtprinten.nl zijn.
Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan snel van start en ontwerp je eigen shirt!

Ontwerp nu je eigen voetbal shirts!