Ontwerp je eigen baseball jacket

{lang: 'nl'}

T-Shirts bedrukken, iedereen kan het en doet het ook. Maar wist je al dat het vanaf nu ook mogelijk is je eigen baseball jacket te laten drukken? Wil je je eigen college jacket bedrukken, bij http://www.spreadshirt.nl is het vanaf nu allemaal mogelijk!

Dames baseball jacketTshirtprinten.nl biedt jassen van hoge kwaliteit in verschillende kleuren en verschillende maten. Jouw baseballjacket is leverbaar in de volgende maten: medium, large, extra large en extra extra large. Qua kleur is zowel zwart als blauw, rood en wit mogelijk. De stofdichtheid bedraagt 380 g/m² en de materialen waaruit het is gemaakt zijn 65% katoon en 35% polyester.

Detail foto's baseball jacket

Naast de kleur kan je ook het logo kiezen om je baseball jacket te bedrukken. Ben je fan van Princeton, Harvard of Yale: zet dan het logo van een je favoriete college op jouw baseballjacket. Zo kan je de All American collegestijl volledig toepassen, al heb je misschien nog nooit een voet binnen een collegezaal gezet. Of zet het logo van je eigen studenten vereniging, jaarclub of dispuut op je baseball jacket!

Ontwerp nu je eigen baseball jacket!

Je baseball jacket bedrukken is gemakkelijk, je hoeft er helemaal geen expert in te zijn. Eerst selecteer je als product het jacket dat je wilt, in de kleur die jij de mooiste vindt en in de maat die het beste past. Vervolgens kan je beginnen ontwerpen: of je kan kiezen uit de vele mogelijkheden die er al gegeven zijn, of je kan je eigen prent uploaden en erop plaatsen. Let wel op de kwaliteit van je afbeelding! Wanneer je hiermee klaar bent, kan je een tekst toevoegen naar eigen keuze in verschillende stijlen en lettertypes. Op deze manier kan je dus jouw persoonlijk varsity jacket bedrukken, in jouw eigen stijl.

Bij Tshirtprinten.nl ben je zeker van een snelle levering. Wanneer je bestelling bij Tshirtprinten.nl binnen is gekomen en als de betaling bevestigd is, wordt de productie van jouw baseball jacket ingezet en wordt het klaargestoomd voor de verzending. Tijdens werkdagen duurt dit slechts 24-48 uur. Let wel: dit is een geschatte duur en kan onder invloed van de verzending langer of in het beste geval korter zijn.

Tshirtprinten.nl is dus ideaal om jouw favoriete varsity jacket te bedrukken, naar eigen stijl en smaak. Ook altijd leuk om met je vereniging eens iets anders te doen dan die typische t-shirt. Laat je inspiratie de vrije loop en laat jouw college jacket bedrukken op jouw eigen manier! Begin maar te ontwerpen!

Ontwerp nu je eigen baseball jacket!