Retour mogelijkheden

{lang: 'nl'}

Een bestelling kan zonder problemen worden geannuleerd mits deze nog niet in productie is. Als je wilt weten of je bestelling al door ons wordt bewerkt, ga dan naar Je besteloverzicht (dit loopt via Spreadshirt) . Zolang de bestelling hier als “nieuw” of “wacht” is gekenmerkt, kan je hem zonder problemen annuleren.

Wijzigingen aan je bestelling zijn daarna helaas niet meer mogelijk omdat de bestelde artikelen dan al in onze productie worden bedrukt. Als je dus aan je bestelling iets wilt veranderen of verbeteren, storneer dan zo snel mogelijk de betreffende bestelling zolang deze in je besteloverzicht nog als “nieuw” of “wacht” wordt weergegeven. Daarna kan je de inhoud van je bestelling rustig bewerken en de bestelling vervolgens opnieuw maken.

Mocht je het shirt hebben ontvangen en het voldoet totaal niet aan je verwachtingen neem dan contact met ons op of via de klantenservice van Spreadshirt. Er wordt altijd een gepaste oplossing gevonden. Maar als we eerlijk zijn denken we niet dat jouw gepersonaliseerde shirt tegen gaat vallen! :-)