Leveringstijd

{lang: 'nl'}
Verzenden via TNT
Verzenden via TNT
Verzenden via DHL
Verzenden via DHL

95% van alle bestellingen versturen we binnen 24-48 uur na betaling!

Voor 5% van de bestellingen hebben we 3 dagen nodig om het te produceren. Voorwaarden voor levering: Verstrek ons de juiste en volledige adres- en betalingsgegevens. Vermeld ook jouw orderID bij het overmaken van de betaling.

Als er zich problemen voordoen tijdens de productie of levering, dan stelt onze klantenservice van Spreadshirt jou daarvan op de hoogte. Mocht je problemen hebben met een levering, neem dan contact op met onze klantenservice. Voor het versturen van bestellingen maken we gebruik van de TNT, Selektvracht en DHL. Houd er rekening mee dat de bestellingen vanuit Duitsland worden verzonden, dit heeft soms tot gevolg dat de levering wat langer duurt. Bestel je een product voor een speciale gelegenheid, doe dit dan op tijd. Helaas hebben wij verder geen invloed op de exacte verzendtijd.

Orderbevestiging

Na het verzenden van jouw order, zul je een bevestiging per e-mail ontvangen. Deze bevestiging wordt verzonden binnen enkele minuten na de ontvangst van jouw order. Als je deze bevestiging niet ontvangt, is het in de meeste gevallen toe te schrijven aan een technisch probleem of een fout in je e-mailadres. In dit geval, stuur direct een mail naar info@t-shirt-ontwerpen.nl .

Als cadeau verzenden

Ja, je kan je bestelling laten bezorgen als cadeautje. Tijdens je checkout kun je aanvinken dat voor € 2,00 extra je bestelling als cadeautje wordt ingepakt en samen met een persoonlijk kaartje wordt verzonden.